Battlefield 2042 Devs do të fokusohen në përhapjen e armëve, performancën e kompjuterit, më shumë në përditësimet e ardhshme

foto

Battlefield 2042 u lançua zyrtarisht javën e kaluar, dhe deri më tani, përgjigja e fansave nuk ka qenë më pak se pozitive, me ankesat për defekte, çështjet e ekuilibrit dhe mungesën e përgjithshme të lustrimit të përhapur. Fatmirësisht, përditësimet janë në rrugë e sipër, me zhvilluesin e Battlefield, DICE që parashtron se në çfarë planifikojnë të përqendrojnë përpjekjet e tyre gjatë muajve të ardhshëm.

Sipas DICE, ata po planifikojnë të fokusohen në stabilitetin dhe performancën e përgjithshme të serverit në PC, për të cilin shumë kanë gjetur se janë të lidhura me CPU. Ata gjithashtu synojnë të trajtojnë ndjeshmërinë dhe përhapjen e armëve, të cilat po bënin që disa armë, veçanërisht pushkët sulmues, të humbnin objektivat e tyre shumë shpesh. Së fundi, ata synojnë të ripërziejnë progresin dhe shpërblimet XP, në mënyrë që të mbyllin serverët e fermës së Portalit të personalizuar pa ndëshkuar padrejtësisht lojtarët që kërkojnë të përparojnë në mënyra të tjera.

Plani është që të dorëzohen tre përditësime të tjera (përveç atij të lëshuar tashmë) për Battlefield 2042 përpara fundit të vitit – Përditësimi #2 do të arrijë më 25 nëntor, Përditësimi #3 do të arrijë në fillim të dhjetorit dhe një përditësim i katërt do të arrijë hiqni “përpara pushimeve”. Këtu është një përmbledhje e asaj që mund të prisni nga Përditësimi #2 më vonë këtë javë.

Përditësimi #3 i Battlefield 2042 do të përfshijë gjithashtu një listë të gjatë ndryshimesh dhe rregullimesh të ekuilibrit për Specialistët, armët dhe pajisjet individuale. Nëse keni nevojë të dini për këtë, mund t’i shikoni shënimet e plota, të pakufizuara, pikërisht këtu.

Battlefield 2042 është i disponueshëm tani në PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 dhe PS5. Siç u përmend, përditësimi i radhës i lojës arrin më 25 nëntor, me dy të tjerë që mbërrijnë para Krishtlindjeve.