Del harta e GTA 6: Një Hartë e Re e Qytetit po qarkullon në rrjet, Vendndodhjet, Aktivitetet dhe më shumë

Kohët e fundit një video prej 15 sekondash ka dalë në GTAForums, duke treguar një pamje të shpejtë të një Rrjedhje Harte të re GTA 6 dhe atë që mund të presim nga loja tjetër dhe më e pritur e Grand Theft Auto, ajo që të gjithë e quajnë GTA 6.

Video tregon shumë shpejt disa imazhe të paqarta të asaj që ndoshta mund të jetë harta e GTA 6, e cila do të shfaqte Vice City dhe shumë vende të tjera në Florida.

Ai tregon disa zona që ende nuk janë zbuluar, si zakonisht për secilin lojtar të vetëm kapitullin Grand Theft Auto. Së bashku me një Meny interesante në anën e majtë, i cili na tregon shumë aktivitete të reja që me sa duket do të jemi në gjendje të bëjmë, siç janë Palestra dhe Restorantet.

Ajo që e bën këtë rrjedhje të jetë e besueshme, është se kur kursori është duke lëvizur nëpër hartë, HUD dhe emrat e qyteteve në këndin e sipërm djathtas azhurnohen në kohë reale.

Për më tepër, kjo hartë dhe aktivitete të reja të rrjedhura rreshtohen me rrjedhjet e mëparshme të GTA 6 të postuara në 4chan rreth dy javë më parë, që flisnin për kirurgët plastikë dhe përmendnin emrat e vendeve, me njërin prej tyre të ishte “Uji i Bardhë”.

Në rrjedhjen e vjetër Uji i Bardhë u tha të ishte një “qytet i vogël në anën perëndimore të hartës”, dhe harta që kemi parë në videon më sipër përputhet saktësisht me atë përshkrim.

Ka edhe shumë ngjashmëri të tjera që përputhen me atë rrjedhje të mëparshme 4chan, duke përfshirë shumë qytete dhe vendndodhje të tjera që u përmendën.