Detajet e lojës Rainbow Six Extraction Hartat, misionet dhe cilësimet e vështirësisë të zbuluara nga Ubisoft

foto

Ubisoft sapo ka publikuar një video të re për Rainbow Six Extraction, duke treguar se si funksionojnë hartat, misionet dhe nivelet e ndryshme të vështirësisë. Theksimi më i madh është se asnjë dy misione nuk do të jenë të njëjta, kurrë në lojë.

Ka dymbëdhjetë harta në lojë të shpërndara në tre zona secila, 13 lloje të rastësishme misionesh dhe 18 operatorë. Objektivat janë të rastësishëm që lojtarët duhet të plotësojnë, dhe ka më shumë detaje si nënzonat në harta dhe mënyra të ndryshme për të përdorur mjedisin përreth për të përfituar. Videoja nga Ubisoft shpjegon pothuajse gjithçka duke përdorur pamjet e lojës, kështu që mos harroni ta shikoni.

Për sa i përket vendndodhjeve të hartave, ka mjaft opsione si New York City, San Francisco, New Mexico, Alaska dhe së fundi, “disa vend i çuditshëm”. Secila prej hartave ka tre nënzona dhe ka dymbëdhjetë harta dinamike. Çdo mision fillon me një nënzonë dhe një objektiv, të cilin lojtarët duhet ta plotësojnë për të kaluar në nënzonën tjetër me një objektiv tjetër. Megjithatë, lojtarët mund të zgjedhin të nxjerrin pas përfundimit të çdo objektivi, i cili përfundon misionin dhe lojtarët vendosin të mos shkojnë për pagesën e madhe. Megjithatë, nëse një lojtar ka përfunduar dy objektivat e para, ai mund të kalojë në nënzonën e tretë me armiq relativisht më të vështirë.

Disa nga hartat përfshijnë shumë mure dhe dritare të shkatërrueshme për të mundësuar lëvizshmëri më të mirë nëpër harta. Përdoruesit gjithashtu mund të vendosin barrikada dhe kurthe, duke bllokuar armiqtë ose duke i ngadalësuar ata. Arkeanët ose armiqtë shfaqen në mënyrë të rastësishme në misione, dhe është Sprawl, një lloj arme e zezë që përhapet dhe ndryshon hartën gjatë një misioni në vazhdim. Lojtarët duhet të pastrojnë foletë për të parandaluar përhapjen e tyre. Sprawl i shpejton armiqtë ndërsa ngadalëson lojtarët.

Ubisoft ka lënë të kuptohet gjithashtu se do të shfaqet një video e re e zhytjes së thellë, e cila do të flasë për lloje të ndryshme të Archaens dhe taktikat që lojtarët mund të përdorin për t’i hequr ato. Rainbow Six Extraction do të jetë i disponueshëm për lojtarët duke filluar nga 20 janari 2022, për Xbox Series X dhe S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Google Stadia dhe Amazon Luna. Loja gjithashtu prezantoi Buddy Pass, i cili i lejon lojtarët të blejnë lojën dhe të ftojnë dy nga miqtë e tyre të luajnë në skuadrën e tyre për dy javë.