GTA 6 screenshot-i i parë i lojës!!!

foto

Pamja e parë e ekranit GTA 6 ka dalë, ose të paktën kjo është ajo që disa tifozë të Grand Theft Auto mendojnë se ka ndodhur. Disa ditë më parë, një burim anonim u fut në internet dhe ndau atë që shitet si pamja e parë në ekran e GTA 6. Duke pasur parasysh sasinë e madhe të rrjedhjeve të rreme, komuniteti Grand Theft Auto është bombarduar, shumë shpejt shkroi ekranin, por që nga ajo kohë, shumë kanë rishikuar rrjedhjet dhe kanë filluar të besojnë se mund të jetë e mirëfilltë, pjesërisht për shkak të lidhjes së saj me një hartë të fundit të lojës.

Në Reddit, është zbuluar se qyteti i fotografuar në rrjedhje është Miami, ose të paktën Grand Theft Auto e sajuar imagjinar në qytetin e Florida, pasi nuk është një rekreacion një për një, por ngjashmëritë midis screenshot dhe North Miami Beach janë shumë për të injoruar. Sipas një numri të madh të rrjedhjeve, thashethemeve, dhe madje edhe raporteve me reputacion, Vice City do të jetë vendndodhja kryesore e lojës. Me fjalë të tjera, nëse kjo është një falsifikim, personi që zbulon të paktën ka bërë detyrat e shtëpisë. Në fakt, ata me të vërtetë i bënë detyrat e shtëpisë, pasi dielli dhe hijet përputhen pikërisht për vendin ku do të ishte Miami, me diellin në jug, dhe aeroplanin që fluturonte në verilindje. Qielli gjithashtu ka sistemin e reve të Red Dead Redemption 2.

“Shkoi në Google Maps dhe filloi të kërkonte lart e poshtë në Miami Beach të Veriut dhe çfarë dini? Unë kam identifikuar disa nga ndërtesat që shohim përpara, së bashku me disa detaje të tjera,” lexon një analizë e rrjedhjes në Reddit. “Zakonisht është e ngjeshur në modën GTA kështu që jo një argëtim 1: 1.”

Duke u bazuar në këtë, është teorizuar që kjo është marrë nga një lojë e llojeve, siç thotë “xxxstatroam” pikërisht mbi minimap dhe “ov-jespero” poshtë tij. Ndoshta duke shtuar besueshmërinë e rrjedhjes, është theksuar gjithashtu se minimap “ka një ngjashmëri të madhe” me hartën Red Dead Redemption 2 kur u zbulua para se të zbulohej. Në fakt, ka shumë ngjashmëri midis rrjedhjeve të fundit të GTA 6 dhe asaj të Red Dead Redemption 2. Dhe ky është vetëm maja e ajsbergut.

Tani për tani, merrni gjithçka këtu me një kokërr kripë. Ndërsa ka arsye për të besuar tani që edhe pamja e parë e ekranit e lojës dhe harta e saj kanë rrjedhur, kjo nuk e ndryshon faktin se gjithçka këtu është jozyrtare dhe mund të ndryshojë. Më tej, nuk është e pamundur që “rrjedhësit” të shkojnë përtej dhe më tej në një “rrjedhje” për të mashtruar të gjithë. Ka ndodhur më parë dhe do të ndodhë përsëri.

Në momentin e publikimit, Rockstar Games nuk ka komentuar as rrjedhjen e hartës, as rrjedhjen e ekranit ose ndonjë prej spekulimeve që ata kanë krijuar. Ne nuk presim që kjo të ndryshojë pasi asnjëherë nuk komenton rrjedhje dhe spekulime, por nëse komenton, ne do ta azhurnojmë historinë në përputhje me rrethanat.

Abonentët e PlayStation Plus midis PS4 dhe PS5 aktualisht mund të shkarkojnë jo një, jo dy, por 24 lojëra të ndryshme. Pas disa javësh, Sony do të zbulojë lojërat falas të Gushtit PlayStation Plus. Në fakt, tashmë është zbuluar një nga lojërat falas të muajit tjetër. Thënë kjo, ndërsa prisni të dëgjoni për pjesën tjetër të formacionit, mos harroni të shijoni gjithçka falas tani. Për muajin korrik, pajtimtarët mund të shkarkojnë tre lojëra të ndryshme. Dy nga këto lojëra janë lojëra PS4, dhe tjetra është një lojë PS5. Përveç kësaj, një nga lojërat falas të qershorit është ende në dispozicion për pajtimtarët në PS4 dhe PS5 deri në muajin e ardhshëm. Kjo është katër lojëra. 20 lojërat e tjera vijnë me mirësjellje të PlayStation Plus Collection, e cila për fat të keq për përdoruesit e PS4, është në dispozicion vetëm për ata në PS5.

Me 24 lojëra, ju do të prisni shumë mbushës, por pothuajse të gjitha këto lojëra janë të rëndësishme. Midis lojërave si Persona 5, God of War dhe Uncharted 4: A Thief’s End, keni disa nga lojërat më të mira dhe më të vlerësuarat për PS4. Ndërkohë, ka edhe lojëra të reja PS5 me llojet e A Plague Tale Innocence, i cili sapo mori një port vendas këtë muaj.

Si gjithmonë, mos ngurroni të lini një koment ose dy duke na njoftuar se çfarë mendoni ose, përndryshe, më goditni në Twitter @Tyler_Fischer_ dhe më tregoni atje. Cilat lojëra jeni duke shpresuar të shihni muajin tjetër nga PlayStation Plus? Ndërkohë, çfarë jeni duke luajtur aktualisht në PS4 dhe PS5 për të kaluar kohën?