Kurseni në lojërat Nintendo Switch.

foto

Ofertat elektronike të Nintendo Black Friday dhe Cyber Monday janë drejtpërdrejt në Nintendo Switch dhe nëse preferoni lojërat tuaja dixhitale, kjo shitje është për ju. Vepro shpejt, sepse kjo shitje përfundon më 30/11 në orën 23:59. Koha e Paqësorit. Akoma më mirë, çdo lojë e blerë përmes sajtit eShop do të shfaqet automatikisht në konsolën tuaj Nintendo Switch. Wow, teknologji!

Kjo është një kohë e shkëlqyer për të ngarkuar lojëra të suksesshme nga Nintendo, si dhe tituj të palëve të treta nga Ubisoft, Capcom, SEGA, EA dhe më shumë, si dhe dhjetëra lojëra të shkëlqyera indie. Jo vetëm që mund të keni kursime të mëdha, por gjithashtu do të fitoni 5% në Nintendo Gold Points që mund t’i përdorni për blerjen tuaj të ardhshme në eShop. Është si një marrëveshje brenda një marrëveshjeje.