Ngjarja Raiders me temë pirate të Apex sjell Winter Express, Wattson Heirloom

foto

Respawn Entertainment ka zbuluar Raiders, ngjarja e fundit e lojës me temë pirate, e cila zhvillohet midis 7 dhe 21 dhjetor. Ngjarja e koleksionit po sjell një bollëk shtesash, duke përfshirë rikthimin Winter Express LTM dhe setin e Wattson’s Heirloom.

Megjithëse Apex hoqi dorë nga tema e zakonshme e fundvitit në vitin 2021, modaliteti i lojës popullore Winter Express po rikthehet gjatë kohëzgjatjes së ngjarjes. LTM me tre skuadra ka lojtarët që mbrojnë trenin në World’s Edge. Dhe këtë herë, lojtarët mund të zgjedhin ngarkesën e tyre përpara se të nisen në një luftë, gjë që shton më shumë zgjedhje për të përcaktuar stilin e tyre të lojës ose përzgjedhjen e legjendës.

Megjithatë, nëse po kërkoni të hidheni në ngjarje, përgatitini këmbët tuaja të detit. Koleksioni Raiders fokusohet në kozmetikë me temë pirate, duke përfshirë lëkurë për disa legjenda dhe armë. Gjithsej 24 artikuj të rinj do të jenë në dyqan, duke përfshirë lëkurë për Bloodhound, Loba, Revenant, Valkyrie, Pathfinder, Wattson dhe Wraith. R-301, Flatline, Rampage, Wingman dhe C.A.R. do të marrë gjithashtu lëkurë ekskluzive. Këto kozmetikë ka të ngjarë të kushtojnë 1,800 monedha Apex, bazuar në çmimin e zakonshëm të Respawn.

Megjithatë, lojtarët nuk duhet të paguajnë para për të marrë pjesë në festime. Tifozët mund të fitojnë çmime vetëm duke luajtur gjatë ngjarjes dhe shpërblimet përfshijnë lëkurat dhe dy bukuri me armë. Njëri prej tyre paraqet miun e përkëdhelur të Ash-it me thikë, ndërsa një tjetër vjen me një kafkë Revenant të stilit Jolly Roger.

Lojtarët që blejnë të 24 artikujt në koleksion do të marrin grupin Wattson’s Heirloom si bonus. Lexuesi i saj i Energjisë duket se dyfishohet si një kafshë virtuale me temë Nessie dhe shanset janë që të ketë disa animacione të lidhura me Nessie si vezë të Pashkëve.

Përveç kësaj, patch-i i Raiders do të sjellë përditësime të vogla balancuese dhe do të shtojë mbështetje për ndërthurje të personalizuara, duke u dhënë lojtarëve edhe më shumë mënyra për të rregulluar preferencat e tyre.