Shitja e të Premtes së Zezë të Epic Games Store ka filluar

foto

E Premtja e Zezë po afron me shpejtësi, dhe shitjet tashmë kanë filluar. Nëse jeni pas një ose dy (ose dhjetë) lojërash këtë javë, shitjet e Epic Games Store janë drejtpërdrejt tani, duke ofruar zbritje një sërë gjërash të reja dhe të vjetra. Ata kanë marrëveshje për Far Cry 6, Outer Wilds, Inscryption, Humankind, Red Dead Redemption 2 dhe shumë më tepër.

Shitja e Epic ka nisur mbrëmë dhe do të jetë live deri më 30 nëntor. Ju mund të shikoni përzgjedhjen e plotë në faqen e tyre të dyqanit të të Premtes së Zezë, por unë kam kërkuar për disa pika kryesore për t’ju sugjeruar këtu.

Së pari, disa gurë të vegjël të rinj. Inscryption drithërues si mashtrues i Daniel Mullins është 10% ulje, siç është aventura më e fundit gotike e Red Hook, Darkest Dungeon 2. Pastaj ju keni lojën e re fantastiko-shkencore të Superbrothers Jett: The Far Shore me 25% ulje dhe (jo aq e re, por ende një gur i çmuar) RPS fave Outer Wilds zbritur me 40%.

Për taktikat dhe shijuesit e strategjisë mes jush, Humankind ka 20% ulje dhe për adhuruesit e kaubojve, Red Dead Redemption 2 ka 50% ulje. Hitman 3 gjithashtu ka një zbritje të madhe prej 60%.

Ndonëse nuk është zbritja më e madhe, mund të merrni Far Cry 6 me 17% ulje për 41,49 £, gjë që nuk është e keqe duke pasur parasysh se është pak më shumë se një muaj i vjetër. Kena: Ura e shpirtrave ka një zbritje tjetër të vogël, por të vlefshme, që kushton 28,79 £ me 10% ulje.

Më në fund, Epic ka një pjesë të vogël të shtesave me mbi 80% ulje. Ju mund të merrni Sid Meier’s Civilization VI për vetëm 7,49 £, The Witcher 3: Wild Hunt për 6,99 £ dhe This War Of Mine për 2,99 £.

Megjithatë, mos i shpërndani të gjitha paratë tuaja shumë shpejt, ka shumë shitje të tjera që do të vijnë. Shitjet e të Premtes së Zezë të Steam nisin më vonë sot, dhe ne do të kemi disa komente për t’ju hedhur për atë gjatë ditës tjetër. Tashmë ka filluar edhe shitja e GOG.