Teoria Grand Theft Auto 6 parashikon datën e lëshimit

foto

Ndërsa Grand Theft Auto 6 ka marrë pak nga lajmet përveç informacioneve të paqarta dhe teorive të supozuara, tifozët e serisë megjithatë kanë dalë me një larmi teorish mbi lëshimin e lojës. Ndërsa shumica e rrjedhjeve dhe ngacmimeve për Grand Theft Auto 6 janë demaskuar, një përdorues i Reddit ndoqi atë që ka bukë për të krijuar një teori të besueshme në datën e lëshimit të lojës – si dhe atë që mund të ndodhë në vitet para saj.

Përdoruesi i Reddit Karzmat postoi analizën e tyre në tre pjesë të asaj që mund të ndodhte në vitet e ardhshme në nënreddit /r /GTA6. Pjesa e parë mbulon sesi Grand Theft Auto 6 u ngacmua në rimorkio të lëshimit për grabitjen Cayo Perico, ku një sërë koordinatash çuan në një rrugë në formë VI. Rruga është në shtetin amerikan të Virxhinias dhe fillon nga Rruga 642 e Shtetit – përdoruesi vëren se, edhe pse nuk ka gjasa, kjo mund të nënkuptojë një dalje në 24 qershor në një vit të panjohur ose një datë lëshimi në qershor 2024.

Pjesa e dytë e argumentit mbulon sugjerimet e shkruara në dyert e gjetura në GTA Online në Aeroportin Los Santos. Përdoruesi thekson se ka gjashtë dyer në aeroport me “2021” të shkruar mbi to. Ndërsa Rockstar nuk ka konfirmuar nëse këto janë lojëra për ndonjë gjë që lidhet me Grand Theft Auto, dyert e numëruara megjithatë ndezën një numër teorish të tifozëve.

Karzmat vazhdon në pjesën e tretë për të diskutuar një afat kohor të mundshëm të lëshimit për Grand Theft Auto 6 bazuar në pritjet realiste të zhvillimit dhe komunikimit. Përdoruesi teorizoi se një edicion i zgjeruar i GTA 5 mund të shpallet në fund të vitit 2021, gjë që mund të çojë në zbulimin e më shumë ngacmimeve për GTA 6 siç ishin në grabitjen Cayo Perico. Ata pastaj teorizojnë se fillimi i vitit 2022 mund të zbulojë rrjedhje më masive, duke çuar në një trailer të lojës në 2023.

Ndërsa teoritë e tifozëve mund të ndryshojnë kudo në aspektin e besueshmërisë, nuk është ndryshe nga Rockstar të ngacmojë titujt e ardhshëm në lojërat e tyre, madje edhe në Red Dead Redemption 2. Në Grand Theft Auto 4, për shembull, reklamat për fluturimet në Los Santos ngacmohen qartë vendndodhjen e hyrjes së pestë të ardhshme. Grand Theft Auto 5 ka qenë jashtë për një kohë shumë të gjatë, dhe megjithëse fansat janë absolutisht të tërbuar për çdo informacion në lidhje me vazhdimin e tij, do të jetë një pritje e gjatë akoma për ndonjë gjë zyrtare në lidhje me Grand Theft Auto 6 nga Rockstar.